DAV Global Trading isi extinde portofoliul de produse

DAV GLOBAL TRADING, în calitate de unic distribuitor pe piața din România a mărcii de utilaje  GUANGZHOU KDT MACHINERY CO. LTD, își extinde portofoliul de produse și vă supune atenției linii complet automatizate de prelucrare a lemnului și gama de mașini pentru aplicarea cantului.

„Construit pentru calitate, valoare pentru client” este angajamentul KDT față de fiecare client, iar prin câștigarea încrederii clienților, KDT a înregistrat în ultimii ani cea mai mare rată de creștere dintre toți furnizorii majori de echipamente din industrie.

Vă prezentăm LINIA NESTING KDT bazată pe CNC seria KN-3 este proiectată pentru productivitate ridicată în prelucrarea panourilor de PAL și MDF și poate fi încorporată în linii automate de producție.

Linia poate fi configurată pe trei modele de CNC în funcție de dimensiunile mesei de lucru: 2760×1260 mm sau 3060×2150 mm și 4260×2150 mm.

NESTING-LINE seria KN-3 este compusă din:

  • Masă de alimentare material tip foarfece și opțional, posibilitatea de aplicare etichete cu cod de bare pe întreaga suprafață a panoului.
  • Alimentator cu ventuze , TPA, pentru încărcarea panoului pe masa CNC-ului.
  • CNC –ul propriu-zis cu viteze de deplasare de 80 m/min pe axele X și Y și 25 m/min pe axa Z, cu servo-motoare de antrenare. Acesta permite o prelucrare a pieselor pe o înalțime de 180 mm, dotat cu o electromandrină HSD Italia cu puterea 13,2 kW, HSK-F63, magazie de scule rotativă cu 12 poziții și opțional cu grup de găurire cu 12 axe verticale și 3 orizontale (H), o pompă de vacuum de 244 m3/h și 4 zone de vacuum în cazul variantei KN-3409 și cu 2 pompe de vacuum de 244 m3/h și 6 zone de vacuum pentru celelalte două variante (KN-3710 , KN-3713).
  • Brat de evacuare si desprafuire a piesei, prevazut cu gura de exhaustare 
  • Masă de descărcare material cu lățimea adaptată mesei CNC-ului.


Pentru detalii, ne puteți contacta la adresa de email office@davgt.ro, telefon +40 722 22 38 82.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.