DAV Global Trading isi extinde portofoliul de produse

DAV GLOBAL TRADING, în calitate de distribuitor pe piața din România a unei game extinse de echipamente si utilaje dedicate industriei de prelucrare a lemnului si sectorului de ferestre/uşi din lemn stratificat  vă prezinta cativa dintre colaboratorii firmei:

FAHD – o nouă marcă pentru utilaje clasice de mașini pentru prelucrare a lemnului din Italia, bazată pe o vastă experiență care sperăm să fie bine primită pe piața din România, datorită raportului preț-calitate.

Dintre utilajele aflate în portofoliul FAHD amintim:
Mașini combinate
Circulare de formatizat cu masă mobilă
Mașini de îndreptat
Mașini de rindeluit la grosime
Mașini normale de frezat și/sau cu masa de cepuire și arbore inclinabil
Mașini de slefuit cu perii pentru antichizare
Mașini de aplicat cant pe curb/drept
Mașini de calibrat și șlefuit cu bandă lată
Mașini de șlefuit cu bandă orizontală/vertical
Strunguri manual/automate
Mașini de rindeluit și profilat pe 4 fețe

COSMEC – produce o diversitate de centre de prelucrare cu comandă numerică, cu una sau două mese de lucru și schimbarea sculelor în poziție fixă sau cu deplasare. Acestea sunt destinate atât producției de mobilier din panouri de PAL, MDF, cât și diverselor aplicații pentru fabricarea mobilierului din lemn masiv, uși, ferestre, scări.

MAGGI – Mașini de găurit și Dispozitive de Avans Mecanic

TRIMWEX – Prese evantai manuale sau automate, prese verticale pentru panouri lamerare și elemente stratificate, prese de încleiere rame, sisteme de aplicare adezivi PUR, linii de imbinat in dinti, etc.

OMC – Linii de presare, prese de furniruit la cald, prese de adezivare lamele, prese rame cu presare laterală, prese cu membrană, etc.

FRAMAR – Mașini de frezat cu lanț, centre de prelucrare pentru uși și ferestre, centre pentru execuția de locașuri de balamale.

TURANLAR – Mașini de aplicat cant pe drept/ curb, mașini de frezat canturi aplicate, circulare orizontale de formatizat în pachet.

NEOMEC –  Roboți de vopsire

COMAFER – Mașini și linii de brichetare

C.M. MACCHINE – Linii de asamblare pereti tip fluture, masini de rindeluit pe 4 fete grinzi lemn si lamelare, elemente de casa prefabricate si pavimente, linii de imbinat in dinti

PADE – Centre de prelucrare cu comanda numerica pentru scaune, ferastraie panglica cu comanda numerica, masini d ecepuit, masini de copier prin frezare, strunguri de copiat piese curbe.

ACM – Circulare de formatizat in pachet, ferastrau panglica cu carucior cu prindere pentru taieri drepte si inclinate, ferastrau panglica dublu pentru busteni subtiri

A.E.S. – Circulare de formatizat in pachet, masini de gaurit cu comanda numerica,


Pentru detalii, ne puteți contacta la adresa de email office@davgt.ro, telefon +40 722 22 38 82.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.