Cine suntem

           DAV GLOBAL TRADING este o companie privata infiintata in 1998 ce are ca obiect de activitate importul si distributia de scule, utilaje si echipamente destinate prelucrarii lemnului.
Societatea este persoana juridica romana cu capital integral romanesc.
           Calin Duta, Director General al firmei a continuat traditia de peste jumatate de secol a parintilor, care au lucrat in acest domeniu, folosind si pregatirea data de Facultatea Electrotehnica – Universitatea Politehnica din Bucuresti precum si Facultatea de Drept.

          Inceputul l-a constituit importul de scule de la firma germana STEHLE care se bucura de un bun prestigiu international. Firma STEHLE, al carei reprezentant unic in Romania este DAV GLOBAL TRADING de 19 ani, produce o gama completa de scule pentru prelucrarea lemnului, certificate ISO 9001.
Sculele pentru prelucrarea lemnului Stehle – Germania,  includ:  panze circulare placate de precizie cu trei niveluri de calitate in functie de nivelul de prelucrare dorit, freze de imbinare in dinti HSS sau CMS, scule pentru CNC-uri si scule diamantate, scule de rindeluit si profilat, freze pentru dibluri netede si striate, capete de rindeluire plana si de profilare in lungime pentru orice tip de material lemnos. Livrarile se realizeaza operativ, din stoc sau la comanda.

Echipa Noastră

Călin Duță
Călin Duță
Manager

E-mail: office@davgt.ro
Tel.: 0722.223.882

Roxana Lazăr
Roxana Lazăr
Referent Vânzări

E-mail: roxana.lazar@davgt.ro
Tel.: 0722.665.656